Biltong CHILLI 100% sušené maso 250g

Hovězí sušené maso řezané s chilli
Obrázek (2)
Obrázek (2)
Obrázek
Obrázek (1)
518 Kč 428 Kč bez DPH
SKLADEM - Praha
Osobně v Modleticích:zítraPřepravní společností:pozítří (v pracovní dny)
Kódbiltongchilli250VýrobceBILTONG PREMIUM
Přírodní řezaný Chilli Biltong obsahuje směs koření včetně pepře, soli, koriandru, chilli a některých dalších tajných koření. Pro výrobu našeho Biltongu je použito nejkvalitnější hovězí maso (nízký roštěnec a květová špička) z českých ekofarem. Má středně suchý povrch s kratší dobou sušení (4-6 dní). Proces sušení probíhá za přísné kontroly kvality, aby náš Biltong poskytl zákazníkům nejlepší možný chuťový zážitek.

SLOŽENÍ
hovězí maso (nízký roštěnec - sirloin, květová špička - rump steak)
mořská sůl
jablečný ocet
směs koření

Na 100g sušeného masa je použito 225g hovězího masa v syrovém stavu.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100G:
Energetická hodnota: 1050kJ / 252kcal
Tuky: 2,91g
z toho nasycené mastné kyseliny: 1,3g
Sacharidy: 1,4g
z toho cukry: 0,1g
Bílkoviny: 53g
Vláknina 0,5g
Sůl: 1,6g

Neobsahuje žádný lepek, aditiva a přísady a je 100% přírodní.

Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Po otevření spotřebujte do 3 dnů.


HISTORIE BILTONGU

Slovo Biltong pochází z holandských slov "bil", tj. zadní čtvrť, a "tong", což znamená "proužek". Domorodé národy z Jižní Afriky, například Khoikhoi, zjistily, že krájení masa na proužky, ošetření solí a zavěšení do suchého prostředí je účinným způsobem uchování masa. Evropští osadníci dorazili do Jižní Afriky na počátku 17. století a experimentovali s procesem sušení, dodali vinný ocet z vlastních pěstovaných hroznů, slané pečivo a koření.

Biltong je řešením naléhavé potřeby uchování masa v horkém africkém podnebí. Do dnešní podoby ho vyvinuli osadníci sušící Biltong za jízdy na svých vozech při osídlování Jižní Afriky (jak je vidět na obrázku). Maso bylo zavěšeno a sušeno čtrnáct dní, pak bylo zabaleno do pláténka pro pozdější spotřebu, nebo okamžitě s chutí zkonzumováno.

Spousty lidí vyvinulo různé recepty, které byly předávány z generace na generaci. Se současnou emigrací některých obyvatel z JAR se tak Biltong stává známým po celém světě





FormaSušené jídlo bez nutnosti ohřevu
Typ jídlaSvačinka
Vhodné proProteinová strava
VýrobceBILTONG PREMIUM
Přírodní řezaný Chilli Biltong obsahuje směs koření včetně pepře, soli, koriandru, chilli a některých dalších tajných koření. Pro výrobu našeho Biltongu je použito nejkvalitnější hovězí maso (nízký roštěnec a květová špička) z českých ekofarem. Má středně suchý povrch s kratší dobou sušení (4-6 dní). Proces sušení probíhá za přísné kontroly kvality, aby náš Biltong poskytl zákazníkům nejlepší možný chuťový zážitek.

SLOŽENÍ
hovězí maso (nízký roštěnec - sirloin, květová špička - rump steak)
mořská sůl
jablečný ocet
směs koření

Na 100g sušeného masa je použito 225g hovězího masa v syrovém stavu.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100G:
Energetická hodnota: 1050kJ / 252kcal
Tuky: 2,91g
z toho nasycené mastné kyseliny: 1,3g
Sacharidy: 1,4g
z toho cukry: 0,1g
Bílkoviny: 53g
Vláknina 0,5g
Sůl: 1,6g

Neobsahuje žádný lepek, aditiva a přísady a je 100% přírodní.

Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Po otevření spotřebujte do 3 dnů.


HISTORIE BILTONGU

Slovo Biltong pochází z holandských slov "bil", tj. zadní čtvrť, a "tong", což znamená "proužek". Domorodé národy z Jižní Afriky, například Khoikhoi, zjistily, že krájení masa na proužky, ošetření solí a zavěšení do suchého prostředí je účinným způsobem uchování masa. Evropští osadníci dorazili do Jižní Afriky na počátku 17. století a experimentovali s procesem sušení, dodali vinný ocet z vlastních pěstovaných hroznů, slané pečivo a koření.

Biltong je řešením naléhavé potřeby uchování masa v horkém africkém podnebí. Do dnešní podoby ho vyvinuli osadníci sušící Biltong za jízdy na svých vozech při osídlování Jižní Afriky (jak je vidět na obrázku). Maso bylo zavěšeno a sušeno čtrnáct dní, pak bylo zabaleno do pláténka pro pozdější spotřebu, nebo okamžitě s chutí zkonzumováno.

Spousty lidí vyvinulo různé recepty, které byly předávány z generace na generaci. Se současnou emigrací některých obyvatel z JAR se tak Biltong stává známým po celém světě





Obrázek (2)Obrázek (2)
ObrázekObrázek
Obrázek (1)Obrázek (1)
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvku
Zeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvku
Přidat reakci
PopisDalší informaceObrázkyDiskuze